Els projectes i les activitats que realitzem contribueixen a preservar la natura i els paisatges agrícoles i forestals, tot posant l’objectiu en les persones que viuen i cuiden el territori. Amb la teva aportació pots ajudar a fer créixer l’associació; participa!

Tens dues opcions:

Pots col·laborar amb una donació puntual. Si t’animes, pots fer l’ingrés en el següent compte: ES39 3159 0059 5024 1555 1924
Com a destinatari posa “Connecta Natura” i en concepte, “donació”!
Moltes gràcies!

A més, pots fer-te sòcia/soci i col•laborar anualment en la nostra tasca!

Formulari d’inscripció de socis i sòcies

3 + 2 = ?

Estatuts de l’associació 

De conformitat amb l’establert en l’Art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pel qual es regula el dret d’informació en la recollida de dades li informem que les dades de caràcter personal que ens ha subministrat en aquesta i altres comunicacions mantingudes amb vostè seran objecte de tractament en els fitxers responsabilitat de CONNECTA NATURA.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercitar els corresponent drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 davant CONNECTANATURA com a responsables del fitxer. Els drets esmentats els pot exercitar a través dels següents mitjans: per correu electrònic: info@connectanatura.org; o per correu postal: CONNECTA NATURA, C/ del Barranquet, 1 ENT, 46870, Ontinyent (Valencia).